Wie is fivestar grass

De voordelen

Met behulp van de Persoonlijke brochure Generator krijgt de online bezoeker antwoord op zijn specifieke vraag en de leverancier inzicht in de gemaakte keuzes door de bezoeker/prospect. Ook wordt het ingezet als leadgeneratietool en zorgt voor een directe reductie van de marketing- en communicatiekosten.
 
Klantinformatie
U kunt de Persoonlijke Brochure Generator ook gebruiken als marktonderzoeksysteem. U krijgt inzicht in welke informatie veel geraadpleegd wordt of welke producten in trek zijn. Door de Persoonlijke Brochure Generator langere tijd in te zetten, krijgt u gerichte klantinformatie of feitelijk feedback over de interesse in verschillende producten of content. Hiermee kunt u uw product- of dienstenaanbod verbeteren.
 
Leadgeneratie
De Persoonlijke Brochure Generator kan ingezet worden als leadgeneratietool. De websitebezoeker maakt een keuze voor de door hem gewenste informatie, op basis hiervan wordt een document op maat gegenereerd en hem in pdf toegezonden. Zo krijgt de bezoeker exact de informatie die hij zoekt en u als leverancier weet precies welke informatie is opgevraagd. Opvolging kan vervolgens zeer gericht plaatsvinden.
 

Reductie marketingkosten
Bij veel organisaties wordt veel tijd en energie besteed aan het creëren en produceren van verschillende catalogi, foldermateriaal. Dit gaat gepaard met:

  • Hoge kosten zoals bijvoorbeeld ontwerp, productie/drukwerk en handling.
  • Veel waste ,veel geproduceerd materiaal wordt nooit gebruikt.
  • Geen inzicht in gebruik ,er is geen inzicht in of de materialen worden gelezen en wat er dan precies wordt gelezen.
  • Lange productietijd ,productie, communicatie en traffic management.
  • Niet flexibel ,als de materialen geproduceerd zijn kan er pas bij een volgende productie weer gewijzigd worden.
  • Nooit meer zoeken


 Ondersteuning wederverkoopkanaal
Een aantal van onze klanten gebruikt de Persoonlijke Brochure Generator om het wederverkoopkanaal zelf haar brochures te laten samenstellen voor de eindklanten. Op deze manier kan de wederverkoper zelf de selectie maken, zijn eigen logo of specifieke gegevens en teksten toevoegen en deze vervolgens verspreiden. Dit is een kostenefficiënte oplossing die bovendien informatie op maat geeft.
 
Intern en extern gebruik
U kunt de Persoonlijke Brochure Generator alleen door uw eigen medewerkers laten gebruiken om brochures op maat samen te stellen die u inzet voor bv beurzen, als bijlage bij offertes etc. Ook kunt u deze ter beschikking stellen aan uw wederverkopers.  Maar u kunt de Persoonlijke Brochure Generator ook online inzetten zodat uw websitebezoekers hun eigen brochures kunnen samenstellen.
 
 

 
UW PERSOONLIJKE BROCHURE
selecteer de onderwerpen voor meer informatie over:
close panel

Algemene Info
DOWNLOAD BROCHURE »

sluiten x
VUL UW PERSOONLIJKE GEGEVENS IN

DOWNLOAD BROCHURE
U heeft de PDF plugin nodig om het document te kunnen bekijken.