Wie is fivestar grass

Hoe werkt het niet 

Hoe werkt het wel


Bij veel organisaties wordt veel tijd en energie besteed aan het ontwerpen en produceren van verschillende communicatie uitingen. Deze worden vervolgens veelal fysiek aan klanten en prospects gezonden, dit is een kostbaar proces. Bovendien heeft u als leverancier geen idee in hoeverre de gezonden informatie relevant is voor de prospect en in hoeverre deze wordt gebruikt. Door de klant/prospect zelf de relevante informatie te laten kiezen en daarmee een brochure op maat te leveren wordt dit opgelost.
 
Uw websitebezoeker kan op uw site een keuze maken uit de informatie die relevant voor hem is. Dit kan allerhande informatie zijn, denk aan productkeuzes of keuze voor bepaalde onderdelen van uw dienstverlening. De keuzemogelijkheden kunnen bovendien op verschillende manieren op uw site worden getoond.
 
De bezoeker maakt online een door hem gewenste selectie en kan deze dan in een op maat gemaakte brochure plaatsen. De gewenste informatie wordt dan direct dynamisch in een vooraf bepaalde template geplaatst. Deze wordt vervolgens in pdf omgezet. Zodoende krijgt de bezoeker de relevante informatie op maat.
 
Vervolgens kan de bezoeker deze brochure downloaden en eventueel uitprinten. Het is aan u de keuze of de bezoeker hiervoor zijn gegevens achter moet laten of niet teneinde uw verkoopteam van leads te voorzien.
 
Indien u voor het laatste kiest, krijgt u van iedere aangevraagde brochure de gegevens te zien van de aanvrager. Zo heeft u niet alleen zijn gegevens, maar ook de informatie die voor hem relevant is (zijn keuzes) waardoor uw verkoopteam zeer gericht kan opvolgen.
 Over de software 
 
De benodigde software bestaat uit een tweetal componenten. Hierin beheert u de verschillende beelden (foto’s, ontwerpen, logo’s), de teksten en de templates.
U kunt de software installeren op uw eigen server, maar kunt deze ook online benaderen middels een inlog. De brochure maker kunt u vervolgens aan uw eigen website toevoegen.

 
UW PERSOONLIJKE BROCHURE
selecteer de onderwerpen voor meer informatie over:
close panel

Algemene Info
DOWNLOAD BROCHURE »

sluiten x
VUL UW PERSOONLIJKE GEGEVENS IN

DOWNLOAD BROCHURE
U heeft de PDF plugin nodig om het document te kunnen bekijken.